maanantai 31. elokuuta 2009

Second day!

Uusi päivä, uudet kujeet kirjaimellisesti. Tänään Miska oppi tai ainakin yritti oppia uusia asioita, kuten luokse tulemista ja sanan ei merkitystä :) . Luokse tulemista harjoiteltiin useaan otteeseen pienissä erissä pihalla sekä sisällä. Pihalla Miskalla riittää intoa kun ilmapallolla, joten mielenkiintoa opiskeluunkin on huomattavasti enemmän. Nimeäänsä Miska ei vielä aivan tunnista, mutta luokse tulemisen idean kyllä on ymmärtänyt, vaikkakin silloin tällöin pitää tehdä kunniakierroksia kuusien ympärillä tai muuta vastaavaa. Voi sitä iloa ja vauhtia millä Miska luokse juoksee varsinkin jos sattuu olemaan namupaloja tarjolla :P .

Sana ei on vielä hieman epäselvä ja se tietysti ymmärrätteköön onhan Miska vasta 7vko ja 1pv. Kauheasti pitää kokeilla kaikkea mahdollista! Pitää koluta kengännauhoja, maistella maantiesoraa, puraista pensaiden lehtiä ja tunkea kuonoon tupakantumppeja yms. Sitten kun asia kielletään se pitää kokeilla uudestaan ,uudestaan ja uudestaan kunnes, joko ymmärtää jättää asian sikseen tai huomaa siirtyneensä pois asian luota :) . No mutta tämäkin on tietysti aivan luontaista pennulle. Kaikkea pitää kokeilla ja maistaa ja rajoja pitää hakea, näinhän se menee.

Mutta yksi asia mistä Miskassa voi olla hyvin ylpeä on se, että hän on alkanut ymmärtämään että kakat ja pissat tehdään pihalle, kunhan vaan Miika/Mai osaa viedä Misukan ajoissa sinne. Tänään ei ole tarvinnut kuin vain yhden kerran pissata sisälle. JES!

Tässä hieman päivän otoksia:

Tässä mm. kokeiltiin taas rajoja :D ja opeteltiin sanaa ei.

Ja hyökittiin kameran kimppuun! :D

Myös nukuttiin paljon tänään.

1 kommentti: