torstai 10. joulukuuta 2009

Hampaita putoo kuin päitä!

Mistä näitä hampaita oikein tulee?
Misseltä on viimeaikoina lähtenyt lähes joka päivä hampaita, mikä selittänee koiran haluttomuuden leikkiä vetoleikkejä ja pureskella luita. Ote ei vaan pidä! Viime viikollakin Miska tuli pihalta Caran kanssa painittuaan tassu verestä punaisena, taas oli yksi tippunut. Onneksi uusia hienoja ison koiran hampaita on jo reippaasti. Viikonloppuna Miska tapasi jälleen Main isovanhempien naapurin kissan. Kissa ei selvästikkään pelkää Miskaa eikä Miska liiemmin sitä. Liikkuva kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:Pitäneen lähteä lähipäivinä koiran kanssa jouluostoksille, Misse tarvitsee uuden takin sillä entinen näyttää napapaidalta. Empun tekemä villapaitakin meni jo aikoja sitten Nokin käyttöön. Joulusta puheenollen, saa nähdä kuinka sujuu joululomat Lahdessa. Meneekö Nallelta totaalisesti hermot kun paikalle ei saavukkaan yksi tai kaksi vaan kolme reviirin häiritsijää? Taitaa joutua järjestämään eläintarhauksia jälleen. Hyvää joulun odotusta lukijakuntamme!

4 kommenttia:

 1. Ainonkin upee maastokuosinen rotsi ehti käydä lämpimien kelien takia melkein pieneks, ennen kuin saatiin edes käyttöön. Nyt se on kans lähinnä toppi-mallia. Hurtta-mantteli odotellut kaapissa Ainon kasvamista, pitääkin kokeilla olisko sopiva nyt vai onko sekin jo pieni..Kasvaa noi lapset niin vauhdikkaasti.

  VastaaPoista
 2. Voi juma mä repesin!!!! :D
  Edi tuli kans kattoon viedeota ja sano heti että TUURI leikkii siellä kissan kans....:D mitenniinsamaanäköä....

  VastaaPoista
 3. no mitennii muka samasta puusta veistetyjä... Lapsikin sen näkee:D
  Oli myös hauska kattoa tota ihan livenä, tuo pöljä vaan loikki ja kiljui ja haukkui ja heilutti koko kroppaansa, ei pelkästään häntää.. Normaalit koirat ajaa kissan puuhun, mutta meidän Miska vaan leikkii niiden kanssa:)

  VastaaPoista