keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Punk punk punk!

No käytiin sitten äsken näyttämässä lääkärissä Miskan ihottumaa ja selvisi ettei se mikään allergiaihottuma olekaan vaan sikaripunkki. Miska siis kuuluu sikariportaaseen. Voi kuinka hienosti Miska taas käyttäytyikään! Ensin täytyi antaa hirveästi koirapusuja ja häseltää luonnollisesti ympäriinsä , mutta kun lääkäri aloitti toimenpiteet Miska käyttäytyi hienosti eikä rimpuillut tai valittanut vaikka ihottumakohtaa rapsutettiin terävällä veitsellä. Korvatkin oli hyvässä kunnossa ja Miskan painoakin kehuttiin sopivaksi. Sikaripunkki on emolta peritty punkki joka voi aiheuttaa juurikin pieniä ihottumaläikkiä päässä ja eturaajoissa, mutta pitäisi kadota muutaman kuukauden sisällä ellei sitten mene pahemmaksi ja jouduta kalliiseen lääkehoitoon (hope not). Aarinko paistaa, pakkasta on ja Misse tykkää, mitä nyt uusi puku on vähän iso ja hankala välillä.

2 kommenttia:

  1. Ainollakin oli poskessa pikku ihottumainen kohta mutta näyttäis jo parantuneen. Ei sitä näytetty edes lääkärille. Paljos Misukka painaa? Aino on jo 21 kiloo ja vähän päälle.

    VastaaPoista
  2. Joo punkkia voi olla muillakin pennuilla, ilmoitin asiasta Virpille:) Miska painoi viimeksi kun punnattiin 16,6 kg, mutta se on aika hoikassa kunnossa... Se ei vaan paksuunnu vaikka kuinka syöttäisi! Hyvät joulut teille:)

    VastaaPoista