maanantai 4. tammikuuta 2010

Epäonnen jouluaika 2009

Noniin joulu tuli ja meni ja uusivuosikin alkoi. Vuosi 2009 ei päättynyt kovinkaan hienosti. Vatsataudin johdosta tiputukseen, auton hajoamista ja yms. Ehdin jo toivoa että vuosi 2010 alkaisi hyvin ja no ihan hyvään vauhtiin päästiin kunnes Miska sai osuutensa huonosta onnesta.

Eilen illalla 3.1.2010 olimme Empun ja Matin luona pelailemassa lautapelejä ja totuttuun tapaan Miska ja Noki harrastivat villiä koirapainia. Sitten koitti hetki että Misse ja Noki halusivat pissalle ja minä (Miika) sain tehtäväkseni käyttää koirat pihalla. Siinä sitten hissiin mentäessä koirat häselsivät jotain ja Miska uikahti jotain, aluksi luulin että hissin ovi vain tönäisi Miskaa mutta... Jatkoimme ulos ja koirat hoitivat hommansa aivan normaalisti. Sisälle palattuamme huomasin että Miskan selkä on yltäpäältä veressä ja huusinkin muille, että taitaa olla Nokilta lähtenyt nyt hammas taas kun Miska on yltäpäältä verissään. No eipä ollut Nokilta lähtenyt hammas vaan Miskalta häntä!! Kyllä Miskan häntä oli jäänyt kijotiinihissin oven väliin ja napsannut palan hännästä pois. Totesimme siinä sitten että ei taida kannattaa lähteä päivystykseen vaan menemme seuraavana päivänä eläinlääkäriin.

No nyt on käyty eläinlääkärissä ja tuomio oli seuraava. Kipuläääkkeet (rimis), antibioottikuuri, kauluri ja huomenna klo 12.15 leikkaukseen ja hännästä pala pois. Eipä onneksi mitään kauhean vakavaa mutta harmittaahan tuo, varsinkin tämän kaiken epäonnen päälle mitä viimeaikoina on meihin kohdistunut. Taisi olla virhe, iso virhe sillon talvipäivänseisauksena kun poltimme nuotiossa pyhää puuta (katajaa) ja tanssimme ugu-haga-ugu-haga tanssia notskin ympärillä. Silloinhan tämä kaikki epäonni sai alkunsa. Mikähän uhrilahja pitäisi antaa luontoäidille jolla hyvitellä syntejämme. Hyviä ehdotuksia?

5 kommenttia:

 1. Mitä jos ajateltais, että Missen häntä on se uhrilahja? Luulis riittävän. Hihityttävä selostus tapahtumista kerta kaikkiaan, vaikkei tietysti oikeasti oli hihityttävää, että Misse joutuu leikkaukseen.

  VastaaPoista
 2. uhu-haga-ugu-haga :DD Uskontotieteiden opiskelija, ja tuollaista menee tekemään. Luulisi tietävän, minkä kanssa leikkii! ;D hitto että naurattaa

  VastaaPoista
 3. Haluaisin tässä uskontotieteen opiskelijana täsmentää, ettei kataja ole kovinkaan pyhä puu muinaissuomalaisen uskon mukaan, vaan leppä. Luulen että notskissa oli leppähalkoja. Ja Miikan tanssi ei selkeästi miellyttänyt metsänhenkiä... Missen häntä olkoon riittävä uhrilahja, jos ei kelpaa, niin pitäköön tunkkinsa!:D Misselle aina sattuu ja tapahtuu...

  VastaaPoista
 4. eikö isäntä voisi uhrata omasta hännästään myös pari milliä?

  VastaaPoista
 5. Ei meillä ruveta pätkimään.....

  VastaaPoista