torstai 22. huhtikuuta 2010

Miskan kasvattaa luonnettaan.

Miska on selvästi juoksujen jälkeen alkanut kasvattamaan luonnetta. Valitettavasti tämä on tarkoittanut sitä, että Miska on joko oppinut Caralta tai muuten vain alkanut ymmärtämään haukkumisen/ilmoittamisen. Nykyään Miska ilmoittaa haukahtamalla kerran, kun ulko-ovi käy. Onneksi se rajoittuu yleensä vain siihen yhteen "vöy" äänähdykseen, eikä Miska välitä muista ulkoa kuuluvista äänistä. Myös muutaman kerran lenkillä Miska on ylletty muiden ihmisten johdosta ja on suojellut laumaa haukkumalla yllättäjän :) . Muutenkin Miska on, jotenkin muuttunut aikuisemmaksi ja ehkä myös hieman rauhoittunut tavallaan. Mikä hauskinta Miska on myös oppinut hymyilemään dallujen tapaan :D. Miska on muutaman kerran hymyillyt niin iloisesti että hampaat vilkkuu huolella! Pitää saada vielä kameralle tallennettua se ja laittaa tänne sitten kuvia.

Takana on nyt myös Miskan ensimmäiset näyttelyt ja hienostihan ne menivät tai oikeastaan paremmin kuin kukaan uskalsi odottaa. Näyttelyreissusta saa Mai kertoa enemmän, koska minä en sinne päässyt.

Kesä lähestyy ja kohta taas päästään pitkille metsä/kenttälenkeille Kolan ja Noksun kanssa. Tästä kesästä tulee mielenkiintoinen siltä osin, että tuleeko Miskasta vedessä läträäjä vai inhoaako se vettä. Ainakin nykyään Miska kiertää pienetkin vesilammikot jos mahdollista ja inhoaa vesisadetta, mutta eipä sitä tiedä kesähelteillä kuinka mukavaa on pulahtaa viileään järviveteen, se jää nähtäväksi. Hyvää kevättä kaikille ja lämmintä kesän odottelua tjs!

2 kommenttia:

  1. Ainokin hymyilee jo söpösti nenänahka rullalla! :))

    VastaaPoista
  2. oi hienoa! Miska välill vaan vetää Elvikset, eli vaan toinen kulmuri paistaa:)

    VastaaPoista