sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Miska (Miksu) ja Noki (Noksu) ne yhteen pannaan...

Kuten otsikosta jotkut arvaa niin Miskalla oli eilen seuranaan Noki eli Empun uusi 8vko esp.vesikoirauros. Ja kuinka menikään tämä iltapäivä, no ihan hyvinhän se meni, mitä nyt Miska kiusasi hieman hämmennyksissä olevaa Nokia ja yritti alistaa sitä jatkuvasti. Aluksi oli pakko suojella Nokia Miskalta ja ehkä hieman tylysti komentaa Miskaa pois, koska näytti selvästi siltä ettei Noki tykännyt lainkaan Miskan rajuista leikeistä. Totutusti kun Miskalta kiellettiin joku niin sitä oli pakko yrittää viimeiseen asti, kunnes pikku prinsessamme oli pakko laittaa eriöön rauhoittumaan. No olisihan se ollut hienoa jos Miska olisi rauhoittunut, mutta kun Noksu oli niiiin ihana niin rauhoittumisestakaan ei oikein tullut mitään. Onneksi noin 1½h taistelun ja usean komentamisen jälkeen molemmat hauvat olivat niin väsyneitä, että nukahtivat omille paikoilleen ja minä pääsin tekemään ruokaa. Sain kuin sainkin syötyä rauhassa ennen kuin pikkurakit heräsivät ja koirapaini jatkui! Tässävaiheessa Noki oli selvästi jo rauhoittunut ja "kotoutunut" painikin hetken minun kanssa kunnes Miska heräsi ja aloitti Noen härnäämisen. Tälläkertaa Noki ei enään hämmentynyt Miskan päällepainamisesta vaan alkoi komentamaan Miskaa (JES!) ja lähti leikkiin mukaan! Hienostihan nuo leikkivätkin tovin ajan kunnes leikki alkoi taas mennä hieman yli ja tuomarin oli puututtava peliin.


Niin kävimmehän me myös porukalla lenkillä... TASAN YHDEN KERRAN! :) . Herrajestas sitä säätämistä! Miska pyrkii kokoajan painamaan Noen päälle ja ei keskity lainkaan oleelliseen. Jäi siltä kerralta pissakakka tekemättä Miskalta, joten seuraavaksi mentiikin ensin Noen kanssa ulkoilemaan ja sitten Miskan. Mitäpä Noki pihalla? No mitäpä se! Ei en syö maasta yhtään mitään, en edes maailman herkullisinta leikattua ruohoa (tai ainakin Miskan mielestä se on) ! Ei en touhota hihnassa menemään joka suuntaan missä joku lehti tai pikkukivi on, vaan pysyy nätisti lenkittäjäni vieressä ja menee siihen suuntaan mihin lenkittäjä haluaa. Noki ei myöskään lähde juoksemaan karkuun tai muuten häsellä, vaan on kiltisti ja tekee toimensa niinkuin pitää ja tulee luokse välittömästi käskystä! No okei kyllähän Miskakin tulee luokse käskystä... jos se sattuu kuuntelemaan :D

Yhteenvetona täytyy tosiaan todeta, että ihan hienostihan tämä ensitapaaminen meni, vaikkakin aluksi pelkäsin että Noksu saa traumoja meidän päällekäyvästä neitokaisesta! Odotan innolla sitä, että pääsemme ulos kentälle näiden kahden hauvan kanssa kokeilemaan jospa koirapaini jatkuisi siellä nätisti.

Seuraavaa bloggailua odotellessa käyppäs katsomassa kuvia menneiltä päiviltä seuraavista osotteista:

http://picasaweb.google.com/miika.kainulainen/LenksallaTaas#

ja NoksuMiksupäivä:

http://picasaweb.google.com/miika.kainulainen/NokiVierailemassaMiskanLuonaEnsimmaistaKertaa?feat=directlink


2 kommenttia:

  1. "Totutusti kun Miskalta kiellettiin joku niin sitä oli pakko yrittää viimeiseen asti, kunnes pikku prinsessamme oli pakko laittaa eriöön rauhoittumaan."
    :) Niin tuttua, niin tuttua... Että terkkuja vaan Aino-siskolta!

    VastaaPoista
  2. Miska tervehtii Aino-siskoa, sama pentue, samat kujeet... Meidän pikku prinsessallamme menee aika usein överiksi:)

    VastaaPoista