maanantai 28. syyskuuta 2009

Miska + Noki = koirapainia!

Noniin, tämä päivä on taas mennyt koirapainin merkeissä kun vieraanamme on taas ollut tuo mustaapuhuva minioluttynnyri Noki. Melkein 3 tuntia lähes putkeen pikkurakit painivat ja nyhjäsivät, mitä nyt silloin tällöin kävivät juomassa taikka hetken lepäämässä. Pakko muuten huomioida tälläkertaa Miskaltakin meni muutamaan otteeseen hermot :) . Tultiin pihalta lenkiltä ja yleensä sen jälkeen Miskalla on lepohetki, mutta Noki halusikin painia, mutta Miska tiuskasikin Nokille "Mees muualle! Mä lepäään nyt! " ja saikin hetken olla rauhassa.

No nyt ovatkin nukkuneet sitten vaihtelevasti pari tuntia, että semmosta. Mahtavasti ne tulee toimeen ja helppohan niitä on hoitaa, ainakin siihen asti kunnes pitää pihalle mennä. Kokeilin jälleen tänään kerran yhteislenkkiä ja no eihän siitä mitään tullut! Noki kyllä hienosti osasi tehdä tarpeensa pihalle kunhan sen päästin rauhaan Miskan painostuksesta, mutta Miska olisi vaan halunnut leikkiä leikkiä leikkiä ja leikkiä ja kakit ja pisut unohtu taas täysin. Sitten kimppuumme hyökkäsikin ah niin julma ja pelottava maton tamppaaja ja siitäkös Miskalla meni pasmat sekasin. Hirveä uikuttaminen ja vetäminen narussa "NYT POIS SE TAP... TAP ... TAPPAA MEIDÄT! ". Siinä vaiheessa Miska ei myöskään kuule mitään muuta kun mattomurhaajan tamppauksen äänet :D , joten täytyi siis siirtyä hieman kauemmas rauhoittumaan.

Noh tässä nyt hieman videopätkää minkälaista koirapainia täälä on harrastettu. Btw. se on pääosin Noki joka uikuttaa kun on niin kivaa!

3 kommenttia:

  1. Voi mikä pari, aivan mielettömän suloisia otuksia molemmat! Taitaa teillä kummallakin olla pikkuraatokoirat kotona tällähetkellä.. :)

    -katja, sekä ronja ja remu perrot-

    VastaaPoista
  2. Joo Miska ainakin nukkui "kuolleen unta":D

    VastaaPoista