lauantai 19. syyskuuta 2009

Miskan tuhoamis saldo (2) :D

Nonni nyt on sitten neiti tehnyt ensimmäisen tuhonsa :/ . Torstaina oltiinkin melkein koko päivä Miskan kanssa kahdestaan ja energiaa Miskalla riitti! Taas oli kokeiltava kaikenlaista enemmän ja vähemmän kiellettyä :) . Miska tykkää nukkua päivisin parvekkeella olevalla säkkituolilla ja sinnekin se tälläkertaa meni rauhottumaan, tai ainakin niin luulin. No tälläkertaa oli vähän muuta mielessä ja se muu oli lämpömittarin johto. Menin vilkaisemaan mitä Miska touhuaa ja kappas koirahan jäi itse teosta kiinni ja sillon komennettiin. Pistin sitten koiran eriöön makkariin miettimään tekemisiään. Noh hetken päästä ajattelin että nyt se varmaan on hyvä päästää pois niin mitäpä makkarista löytyy, Miska tuhoamassa kännykänlaturiani! Ja taas tuli sanomista :D . Ihan kiva sinäänsä, että lämpömittarin pystyin korjaamaan kun oli vain katkaissut sen keskeltä poikki, mutta kosti vissiin sitten komentamisen sillä, että tuhosi laturin pään korjauskelvottomaksi.

Eilen olimme katsomassa Main isovanhempia ja voi sitä iloa. Siellä on maata ja mantua jolla mennä touhottaa! Niin ja siellä saa herkkuja ja huomiota niin paljon kuin vain haluaa, niin ja nukkua sohvalla :D (niin ihmiset kuin koirat ) Oikea mummolaparatiisi! :P . Taas huomasi kuinka Miska tottuu erittäin nopeasti uusiin ihmisiin ja uusiin paikkoihin. Miskalla ei ollut huolen häivää vaikka se jäikin hetkeksi ihan uusien ihmisten joukkoon sillä aikaa kun kävimme Main kanssa saunassa. Miska otti paikkansa sohvalla ja kävi nukkumaan. Myös autossa kulkeminen on mallikelpoista, mitä nyt silloin tällöin vähän ihmetellään kun pysähdytään tai vauhti hiljenee liikaa. Niin ja eilen tuli komennusta apupenkiltä ja apupenkin jalkatilasta kun ilmeisesti auton tankkaus kesti liian pitkään ja meillä oli kiirus!

Tänään lähdetäänkin vissiin taas mettään touhuamaan energiaa pois Kolan kanssa ja iltapäivästä vieraaksi tulee Roni (n. 13 v collie ) & Anza ja Tiia.

Tässä hieman perustottelevaisuus videota:

id="BLOG_video-f781b1c87181d108" class="BLOG_video_class" width="320" height="266" contentid="f781b1c87181d108"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti